Vásárlási információVásárlás menete:

A megrendelni kívánt termék saját oldalán a "Kosárba!" gombra klikkelve adhatja hozzá, a rendelési listához.

A kasszához csak regisztrált felhasználóként léphet. Ez a szállítás rugalmasságához, az adatainak bizalmas kezeléséhez, valamint későbbiekben kedvezmény igénybevételéhez szükséges. A regisztrációnál kizárólag a szállításhoz szükséges adatait kérjük kötelező jelleggel megadni!

Áraink az ÁFA-t minden esetben tartalmazzák!

Szállítás menete, díjazása:

A megrendelt terméket utánvétel esetén, azonnal átadjuk a futárnak. Amennyiben Ön az átutalást választja, úgy minden esetben, előre át kell utalni a szükséges összeget,a terméket csak a jóváírást követően tudjuk átadni a futárnak. Figyelem! A futár egy előre megszabott útvonalon halad, melynek ideje a kézbesítési címek mennyiségétől, útviszonyoktól stb. függ! Nem kérhető egyéni időpont! Ha nem sikerül a kézbesítés, folytatja az útvonalát, nem várakozik, nem fordul vissza! Ennek értelmében nem kérhető pl. hogy "csak 10 és 14 óra között", vagy "csak délután"adja át a csomagot.


A kiszállítást a DPD Futárszolgálat végzi.

Garancia, szavatosság:

A phmero.hu oldalon kizárólag új termékeket forgalmazunk. Az eladó a terméket csak akkor cseréli ki, ha azok bizonyíthatóan gyártói hibásak. A megrongálódott, leejtett, nem megfelelő hőmérsékleten, páratartalomban tárolt, illetve egyéb rendellenes külső behatásoktól megrongálódott terméket, nem áll módunkban javítani, kicserélni. Figyelem! Csak a gyári csomagolásban/dobozban visszaküldött mérleget cseréljük ki. A visszaküldés költségét a vásárló, az újabb kézbesítés költségét áruházunk viseli.

Minden műszerre 1 év, a szondákra 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk! A garanciát a SZÁMLÁVAL, vagy annak fénymásolatával érvényesítheti.


Vásárlástól való elállás joga:

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült szállítási (oda-vissza) költséget. A phmero.hu áruházban kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.


Felelősségünk korlátozása:

A phmero.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A phmero.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a merleg.biz áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A phmero.hu nem vonható felelősségre semmilyen eseménnyel, számítógép elleni támadással, harmadik személy által elkövetett csalással, vagy bármilyen cselekménnyel, amely nem a phmero.hu irányítása/felügyelete alatt áll.

Minden módosítás (ár/kedvezmény stb.) akkor lép életbe, amint az megjelenik a weboldalon. Lehetőség szerint éjszaka végezzük a karbantartást, módosítást, ám ez bármilyen okból változhat.