RólunkA PH-Mero.hu weboldala azért jött létre, hogy érdeklődő vendégeink számára összegyűjtse azokat a műszereket, amelyek mind árban, mind pedig minőségben a legmegfelelőbbnek bizonyultak különböző anyagok és oldatok savasságának vagy lúgosságának szempontjából való kémhatásának megállapítására, pH-mérésére és EC-mérésére.

Cégünk pH-mérő műszerei alkalmasak organikus biológiai folyadékok (vér, vizelet, könnycsepp és egyéb testnedvek) és élelmiszerek (gyümölcsök, húsok, sajt, stb.) vizsgálatára, a talaj, továbbá különböző anyagok felületi pH-mérésére, illetve EC-mérésére egyaránt. Hogyha igazán pontos értéket kíván kapni egy adott anyag pH-mérése, EC-mérése, sótartalma (TDS) mértékének, vagy REDOX-potenciáljának (ORP) meghatározása során, akkor a lehető legjobb helyen jár! Műszereink rendkívül precíz pH-mérési műveletekre való alkalmasságában nem fog csalódni, ezt szakértőink előzetes kutatómunkája garantálja.

Mi, a PH-Mero.hu csapata időt és energiát nem sajnálva számos vízanalitikai műszert tesztelésünk alá vettünk, mígnem az Adwa-vízanaltikiai műszerek mellett tettük le a voksunkat. Más pH-mérő és EC-mérő készülékekhez képest amelyekkel a tesztméréseinket végeztük, az Adwa készülékei nem csak hogy pontosabbak és megbízhatóbbak, de árban is sokkal kedvezőbbek mind a hazai, mind a nemzetközi piacot tekintve. Mindezeken felül a műszerek rendkívül felhasználóbarátok: azontúl, hogy könnyen kezelhetőek, a műszerekhez cserélhető pH-szondák, illetve EC-elektoródák csatlakoztathatóak, amelyek a különböző fajta anyagok és helyek teljes skáláján garantálják az adott pH-mérés vagy EC-mérés pontosságát.

Szakembereink készséggel várják érdeklődő ügyfeleinket személyesen Budapesten, az első kerületben, a Logodi utca 44/c. házszám alatt, illetve online konzultációra az info[kukac]phmero.hu címen, termékeink online megvásárlásához pedig webshopunkban állunk kedves vendégeink rendelkezésére.